Bambus Petrol

Želimo da naša usluga bude prva opcija koje se sjetite kada Vam je potrebna popravka Vašeg motornog vozila. Naš standard je da Vaše vozilo održavamo u skladu sa uputstvima proizvođača. Rutinsko održavanje, kao što su promjene ulja, podešavanje točkova, zamjena pneumatika i prilagođavanje naših glavnih tehnika, uvijek će Vas držati sigurnim na putu. Mi koristimo najsavremeniju opremu koja Vam pruža najtačnije dijagnostičko vrednovanje.

online website builder

Pored gore  navedenih usluga u našem servisu možemo Vam ponuditi i:

Mobirise

Ugradnja i servisiranje LPG sistema

Vršimo ugradnju i servisiranje LPG sistema: AC STAG, EUROPE GAS,LOVATO, ZAVOLI i mnoge druge. Licencirani smo za ugradnju auto plina. Ugradnja autoplin sistema završava se u jednom danu. Garancija na ugradnju zavisi od ugrađenog sistema.

Mobirise

Punjenje i servisiranje autoklima

Usluga se odnosi na sve vrste vozila. U pitanju su uređaji za servisiranje klima-uređaja Wurth koji omogućavaju potpuno automatizovan proces servisiranja uz zadržavanje kompaktnih dimenzija i velike brzine procesuiranja rashladnih fluida.

Mobirise

Chip Tuning

Pružamo usluge profesionalnog chip tuninga automobila, motora, kamiona i raznih vrsta mašina. Raspolažemo najmodernijom tehnologijom za modifikaciju vozila, stručnim i profesionalnim znanjem garantujemo kvalitet rada.

Mobirise

Sertifikacija-Atesti

Vršimo sve vrste sertifikacije-atesta vozila. ADR vozila,CEMT potvrde.

Mobirise

Auto elektrika

Zadnjih 20 godina računari u automobilima su postali standardni dio opreme. Oni upravljaju i koordinišu mnogim procesima u vozilu, Često nismo ni svjesni njihovog rada, ali ukoliko dođe do kvara, komfor vožnje se narušava, a može dovesti i do vrlo opasnih situacija.

Izdvajamo još u našoj ponudi

Pomoć na putu u BiH kao i Evropi

Dostupni smo
24/7

Besplatan prevoz vozila u slučaju saobraćajne nezgode

Vrijeme potrebno za servis Vašeg vozila možete provesti u našem ugodnom caffe baru Bambus uz kafu, tople i hladne napitke, grickalice, te bežični internet. Tako možete bez gubljenja vremena odraditi posao koji Vas čeka ili se samo opustiti u ugodnom okruženju dok čekate da Vaš automobil bude servisiran.


Pored servisa  imamo Benzinsku pumpu, uz koju se nalazi i market sa bogato opremljenom trgovinom široke potrošnje.

Izdvajamo Vam još nekoliko fotografija iz našeg servisa

Prilikom registracije ili popravke vozila u našem servisu, dobijate specijalne pogodnosti koje ostvarujete sa BAMBUS PETROL asistentskom karticom:

*Popust prilikom kupovine u COFUS POPUST sistemu u       zemlji i inostranstvu.
*Organizacija asistencije pomoć na putu u zemljama  Evrope. Neograničeno putem Call centra od 0-24h.
*Popravka, šlepanje, prevoz i prenoćište za
  vozača i putnike  kao i zamjensko vozilo.
*Besplatan prevoz vozila u slučaju saobraćajne nezgode   (isključivo uz policijski zapisnik) na teritoriji BiH ( do           servisa Bambus Petrol ili prebivališta vlasnika vozila),
  Slovenije, Srbije, Crne Gore i Hrvatske (do najbližeg    servisa)
*Prevoz vozila u slučaju kvara do 100,00 KM
*Servisne informacije, kontakti ovlašćenih servisera,            stanje na putevima, iznos putarina, itd.


Posjetite našu poslovnicu i uvjerite se u kvalitet i dobre cijene naših usluga!


© Bambus Petrol d.o.o